Bună dimineața!

Urăsc diminețile! Momentul acela fatidic în care deschizi ochii și realizezi că visele sunt doar atât: doar vise. Momentul în care te ridici de sub acoperământul călduros și protector al păturii și dai de frigul unei noi zile care îți pătrunde prin oase. Momentul în care trebuie să te aduni și să pleci la muncă, la facultate, oriunde numai nu în lumea viselor nu.

Și totuși astăzi de dimineață m-am trezit altfel. Am deschis ochii către o viziune nouă. Mi-am sorbit cafeaua lent, am savurat fiecare senzație amăruie, mi-am aprins țigara și am dat drumul la două episoade din Scrubs. Și m-am simțit remontat. M-am simțit în stare să îmi fac planuri, să îmi schimb puțin câte puțin stilul de viață haotic. M-am decis să revin la un vechi obicei la care am renunțat și nu pot să îmi dau seama de ce: voi citi în fiecare zi în metrou câteva pagini dintr-o carte.

Astăzi a fost o dimineață bună, așa că vă urez și vouă: Bună dimineața!

3 Comments

  1. Anca said:

    Hihi, drăguț obicei, și destul de productiv, mai ales dacă mergi mult cu metroul. 😀

    February 4, 2011
    Reply
  2. Alin Olaru said:

    Pe vremuri făceam asta tot timpul, acuma nu știu de ce nu am mai întreținut obiceiul. I feel myself slipping away from the way I was.

    February 4, 2011
    Reply
  3. Anca said:

    Well, who knows, poate noua ta viață îți va reda șansa să recuperezi “eul” pe care simți că l-ai pierdut. Sau poate te va ajuta să regăsești un altul, plin de surprize. Timpul își va spune cuvântul, în cele din urmă. 🙂

    February 5, 2011
    Reply

Leave a Reply